Workshop elektrische mobiliteit

Elektrisch rijden... is dat wel betrouwbaar?

Als bedrijfsleider heb je vaak honderd-en-een zaken aan je hoofd. Daarom wil je waar mogelijk ontzorgd worden - een oplossing waar je verder geen omzien meer naar hebt. Een betrouwbare mobiliteitsoplossing is daarom van uitermate groot belang. De tijd dat verbrandingsmotoren echter als enigen de plak zwaaiden in kort afstandsmobiliteit, is voorbij.

Moderne elektrische oplossingen moeten niet langer onderdoen voor benzine- of dieselwagens. Professionele (groot-)gebruikers maken nu ook de switch naar elektrische toestellen zoals een scooter. Denk maar aan politie en koerierdiensten! Niet verbazingwekkend, door de elektrische aandrijving blijft de slijtage immers veel meer beperkt vergeleken met klassieke motoren.

Maar daarnaast is een betrouwbare leverancier uiteraard een must.  Toon Donné van zZoomer is zo iemand. Door sterk in te zetten op ontzorging, beheert hij ondertussen meer dan 200 voertuigen over heel België. Bedrjfsleiders kiezen voor een leasing oplossing waarin alles begrepen is: het onderhoud, de verzekering, de inschrijving en de kosten van slijtage. 

Heb je alsnog een probleem? Dan verzorgt zZoomer een vervangvoertuig en een snel onderhoud - zo ben je in no time opnieuw onderweg!

☑ Inschrijven op onze workshop? Stuur ons een mailtje via info@c-valleyleuven.be


Fiscale voordelen van elektrisch rijden

De autofiscaliteit is geen evidente materie. Tal van regels maken het complex om een duidelijke inschatting te maken qua kostprijs. Voor elektrische wagens er echter goed nieuws: 

 • De elektrische bromfiets is fiscaal voor 100% aftrekbaar. 
 • Elektrische fietsen (pedelecs) zijn zelfs voor 120% aftrekbaar
 • Elektrische auto's zijn voorlopig ook voor 120% fiscaal aftrekbaar

Let wel: vanaf 1/1/2020 veranderen de regels m.b.t. (elektrische) mobiliteit grondig. Voorlopig valt er vanuit fiscaal perspectief echter heel wat te zeggen om over te schakelen naar elektrische oplossingen.

En wat met de veranderingen in 2020? We voorzien een grondige update zodat u volledig mee bent en de fiscale impact kan inschatten voor uw onderneming. 

☑ Inschrijven op onze workshop? Stuur ons een mailtje via info@c-valleyleuven.be


Workshop elektrische mobiliteit

Het weze duidelijk dat elektrisch rijden voor tal van ondernemers en bedrijfsleiders voordelen biedt:

 1. Hogere mate van betrouwbaarheid
 2. Fiscaal (voorlopig) voordelig regime
 3. Ecologisch een grote stap voorwaarts
 4. Perfect voor woon werkverplaatsingen en stadsverkeer 

Daarom organiseert Fiscadvies samen met zZoomer een workshop om bedrijfsleiders te informeren over de voordelen van elektrische mobiliteit. 

Carla Van Corenland heeft als captain van team Fiscadvies heel wat ervaring in het begeleiden van bedrijfsleiders en ondernemers. Deze ervaring bundelt ze op deze workshop om de fiscale spelregels én voordelen van elektrische scooters, fietsen en wagens onder de aandacht te brengen. Ze zal tonen welke mogelijkheden beschikbaar zijn en hoe je er als bedrijfsleider op kan inspelen. 

Toon Donné van zZoomer beheert ondertussen een voertuigenpark van 200 voertuigen. Met zZoomer biedt hij bedrijven een totaaloplossing aan met een aanbod aan fietsen, scooters en motoren. Zijn focus ligt op totale ontzorging van bedrijfsleiders. 


Inschrijven 

 • Deze workshop wordt georganiseerd op donderdag 5/09/2019 (12u00 - 14u00). We voorzien binnen dit tijdsvenster ook de mogelijkheid om te netwerken met de andere deelnemers. 
 • Praktijkgericht: je krijgt een hands-on onderdompeling in elektrische mobiliteitsoplossingen
 • Catering wordt voorzien
 • Kostprijs: gratis
 • Inschrijven kan via info@c-valleyleuven.be tot en met 3/9/2019


Locatie

Lokalen van zZoomer (Ambachtenlaan 33, 3001 Heverlee) - op het industrieterrein


U kan niet aanwezig zijn, maar heeft wel interesse in elektrische mobiliteit

Wij overlopen graag met u de fiscale voordelen van elektrische oplossingen voor uw bedrijfsvoering. U kan altijd bij ons terecht op het nummer 016 43 95 44.
Uiteraard kan u ook via ons contactformulier contact opnemen.

Workshop elektrische mobiliteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x