Vrouw van 1 miljoen

Fiscadvies x Véronique Bockstal: Til samen met je boekhouder je bedrijfsdoelen naar een hoger niveau

Wat verwacht je als ondernemer van je boekhouder? Iemand die je bonnetjes uit handen neemt, correct verwerkt en je belastingaangifte op tijd indient? Of mag het iets meer zijn?

Een boekhouder met een proactieve mindset maakt het verschil voor ambitieuze ondernemers. Jij speelt als ondernemer daarin de cruciale rol. Met jouw drive en input geven wij als accountants mee richting aan de groeiambities van je bedrijf.

Daarom willen we je beter leren kennen. We willen weten wat jij als ondernemer nodig hebt van je boekhouder. Op welke grenzen je botst, en wat wij kunnen doen om ze te helpen verleggen en je ondernemersdroom waar te maken.

We nodigen jullie uit om op donderdag 9 juni mee in gesprek te gaan met Véronique Bockstal.

In haar keynote praat Véronique Bockstal over de groeidrempels die vrouwelijke bedrijfsleiders ervaren en gaat ze in op hoe je als ondernemer die struikblokken kunt wegnemen. Misschien las je Véroniques boek De vrouw van 1 miljoen al? Hierin daagt ze vrouwelijke ondernemers uit de lat voor zichzelf hoger te leggen en te durven mikken op een omzet van €1 miljoen euro en meer. Onder het motto “perfect means never” benoemt Véronique Bockstal de blokkades - van een gebrek aan zelfvertrouwen tot het niet uit handen durven geven van taken – waar vrouwelijke ondernemers tegenaan lopen.

Na de keynote gaat Véronique Bockstal in gesprek met Carla en met jullie over de drie pijlers voor een succesvolle groei – mindset, mensen en middelen. Samen met het team van Fiscadvies buigen we ons over de relatie tussen ondernemer en boekhouder en hoe we je kunnen helpen om meer grip te krijgen op je cijfers.

Tot slot praten we nog even na bij een ontspannende lunch!

Hoe deelnemen?

We nodigen enkele groeiende en leergierige ondernemers (V/M/X) uit voor een interactieve middag. De plaatsen zijn beperkt om een interactieve voormiddag te kunnen verzekeren, dus snel beslissen is de boodschap! Deelname kost 36,5 euro (incl. lunch).

Timetable

10.30u - 11uOntvangst van de deelnemers
11u - 13uKeynote en workshop met Véronique Bockstal en het Fiscadvies team
13u - 14uLunch


Waar? We zijn te gast bij onze topklanten Els & Kjell van sport-, bewegings- en revalidatiecentrum The Extra Mile in Bierbeek. Adres: Hoogstraat 33, 3360 Bierbeek.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x