OVER ONS

Boekhouding en fiscaliteit met aandacht voor de ondernemer achter het bedrijf. Dat is sinds 2018 de focus en kernactiviteit van Fiscadvies. Onder impuls van founder Carla Van Corenland groeiden we uit van digitaal boekhoudkantoor tot een full-service adviesbureau in Leuven en Vilvoorde. Waarvoor ons bruisend kantoor zich dagelijks inzet? Accuraat en persoonlijk advies mét impact op lange termijn!

Persoonlijke dossieropvolging

Onze expertises zijn geëvolueerd, maar in de kern blijft onze aanpak onveranderd: een secure allround boekhouding met een persoonlijke toets. Belastingaangifte doen, investeringsanalyses berekenen, financiële ratio’s presenteren, … gebeurt door uw vaste dossierbeheerder. Wenst u toelichting in klare taal? Wij houden van no-nonsense en rechtdoorzee communicatie.

Proactieve fiscale optimalisaties

Onze proactieve mindset richt zich ertoe uw belastingaandeel te beperken, zowel privé als professioneel. We volgen de wetgeving en tendensen rond personen- en vennootschapsbelasting vanop de eerste rij. Dit vertaalt zich in 100 % actuele fiscale aanbevelingen op maat van uw zaak. Een weloverwogen aankoop, een verrassende investeringsopportuniteit, … Onze fiscalisten laten geen kans onbenut om u korte- en langetermijnkansen toe te lichten.

Vertrouwelijk en verregaand vennootschapsadvies

Fiscadvies groeit en bloeit en dat resulteerde recentelijk in een extra dienstverlening: fiscaliteit op maat. Op consultancybasis wijzen onze fiscaal-juridische experten professionelen naar de meest fiscaal optimale situatie. Vermogensbeheer, internationale fiscaliteit, … We hebben alle kennis in huis om huidige klanten en nieuwe contacten grondig te analyseren, informeren en doen renderen.

Naar fiscaliteit op maat 

Periodiek ondernemersadvies

Fiscadvies neemt, naast de rol van accountant en juridisch-fiscaal adviseur, tevens de rol van strategisch partner op zich. We geloven in standvastigheid, maar nog meer in evolutie. Hoe dit zich uit? We zitten regelmatig rond de tafel – al dan niet digitaal – om te sparren, te stretchen en te sterken. Extra werknemers aanwerven, de buitenlandse markt aanboren, … Het zijn horden die uw scale-up, kmo of vzw nooit alleen hoeft te nemen. Ons inhouse adviesteam en extern partnernetwerk krijgt energie van innovatie en maakt zo uw level-up waar.

Adviseren, informeren en inspireren in a GRACEFUL way

Boekhouding en fiscaliteit met aandacht voor de ondernemer achter het bedrijf, dat is de kernactiviteit van accountancykantoor Fiscadvies. GRACEFUL zijn de waarden die als een rode draad door ons werk lopen. We dragen ze uit naar klanten, collega’s en leidinggevende. Ze dienen als een friendly reminder van dat waar we goed in zijn én waarin we kunnen blijven groeien. 


De gedreven gezichten achter Fiscadvies leren kennen?

Maak kennis met het team

OVER ONS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x