ONDERNEMERSADVISEUR HOLSBEEK

Borrelt u van ideeën en wenst u advies van iemand die het ondernemerschap als haar broekzak kent? U runt al enkele jaren een bloeiende kmo of vzw, maar lijkt plots stil te staan? Kan uw onderneming een business boost gebruiken? Fiscadvies, boekhoudkantoor en ondernemersadviseur Holsbeek brengt haar ruime expertise en ervaring graag in de praktijk in de vorm van actueel financieel advies, doeltreffende businesstips en inspirerende netwerktricks. Op deze infopagina leest u meer over onze mentoring en begeleiding …

Nooit te vroeg of laat voor ondernemersadvies

Als ondernemer maakt u dag in, dag uit bedrijfskeuzes, met kleine of grote impact. Diensten, producten, leveranciers, personeel, marketing, sales, klanten, administratie, boekhouding… Elke schakel in het businessproces heeft haar waarde en verdient uw aandacht. Kan u de hoofdlijnen nog van de bijzaken onderscheiden? En wat met uw toekomstvisie, groei, innovatie, concurrentie en fiscale optimalisatie? Sparringpartner en ondernemersadviseur Fiscadvies uit Holsbeek schenkt u zowel een objectieve helikopterblik op uw vennootschap, als de drive om te innoveren en evolueren.

Luisteren, redeneren, een idee mee vormgeven, … Team Fiscadvies stimuleert out-of-the-box denken en staat u met een actieve en resultaatgerichte mindset bij.

“Het ondernemerschap kan bij momenten als een ware rollercoaster aanvoelen. Ik vind het fijn om dan rust en focus te bieden aan ondernemers die er middenin zitten. Daarvoor gebruik ik verschillende tools. Van mijn befaamde Excelsheets die alle kosten in kaart brengen tot prijsonderhandelingen met leveranciers. Als mentor vervul ik telkens een andere rol, steeds op maat van de business.”  – Carla Van Corenland, oprichtster Fiscadvies en businesscoach

Waarvoor mag u ondernemersadviseur Holsbeek Fiscadvies inschakelen?

  • Nieuwe businessideeën en projecten pitchen (haalbaarheidsstudie)
  • Uitwerken van een helder businessplan (groei, change, optimalisatie)
  • Optimaliseren van een businessplan voor kmo’s en vzw’s
  • (Her)ontdekken van uw ondernemerspassie
  • Persoonlijk advies: van ondernemers voor ondernemers
  • Overlaten van onderneming, uitbreiding, verandering marktpositie
  • Beantwoorden vragen doorstarters, stappenplan voor scale-ups
  • Optimalisatie en digitalisering van uw boekhouding
  • Juridisch en fiscaal advies volgens wettelijke normen

Wist u dat accountants en ondernemersadviseurs een nieuwsgierig kantje hebben? Wij zijn benieuwd naar uw droom, bekijken hem met een financiële blik en trekken een wereld open aan mogelijkheden.

“Ik krijg veel energie als ik innovatieve ondernemingen uit de startblokken kan helpen schieten. Businessideeën delen, een helder businessplan uitwerken of juridisch en fiscaal advies geven volgens de nieuwste wettelijke normen. Catchy en sexy natuurlijk, al krijg ik evenveel voldoening van het tegenovergestelde. Mijn grootste wens is dan om die ondernemers, waar de cijfers tegenvallen, terug op de rails te zetten.” – Carla Van Corenland, founder Fiscadvies en ondernemersadviseur Holsbeek

Wanneer uw focus zoek is, of u grondig wilt groeien, kan u vertrouwen op Fiscadvies als strategisch sparringpartner. Maak een online afspraak of breng een bezoekje aan onze kantoren. Samen starten we de mentoring en begeleiding die u informeert en intensiveert.

Persoonlijke adviesverlening, beloftevolle partners 

Ondernemersbegeleiding vereist kennis van zaken en een goede voeling met uw business. Adviesbureau Fiscadvies stapt daarom figuurlijk in uw bedrijf en exploreert uw vragen, mogelijke opportuniteiten en moeilijke momenten. We wisselen kennis en expertise uit en zijn een stevige ruggensteun om stap voor stap te werken aan de toekomst van uw organisatie. Als surplus bundelen we de krachten met ons uitgebreid netwerk zodat u kan sparren of partnerships uitbouwen met collega-ondernemers.

Grondig en goedlachs: zo gidst bedrijfsmentor Fiscadvies u over de drempel van het ondernemersrisico.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x