Meet Yuki, onze nieuwe partner!

Wie Yuki zegt....

Zegt innovatie en dynamisch denken. We hadden al een tijdje een samenwerking op het oog omdat hun concept perfect past in onze visie op dienstverlening. Zoals je weet, zet Fiscadvies immers al een hele tijd in op digitalisering; denk maar aan de tools Clearfacts & Codabox waar we onderhand ruim ervaring mee hebben. Het platform en de filosofie van Yuki passen dus perfect in het plaatje; sinds kort zijn we dan ook officieel Yuki Partner. Volg even mee terwijl we hen aan je voorstellen!

Zegt: administratie optimaliseren voor ondernemers

Yuki is een software die het leven van jou als ondernemer gemakkelijker wil maken. Door de verwerking van documenten te automatiseren en een doorgedreven integratie met andere tools (misschien gebruik je Teamleader?), kan veel tijd bespaard worden.

Je wil immers bezig zijn met wat je het best kan: ondernemen. En dat kan, dankzij Yuki. Dit platform vervangt je papieren archief zodat je niet meer met stoffige dozen hoeft te sleuren. Je onedrive, google drive of dropbox is perfect te synchroniseren - alles staat in de cloud waardoor je bovendien minder risico loopt om iets kwijt te raken. Je zal maar eens controle krijgen...  

De digitale boekhouder heeft meer tijd voor ondernemers

Ook voor boekhouders biedt Yuki een aantal mooie voordelen. Het automatisch verwerken van boekingen, snelle interne communicatie,... Het laat Fiscadvies toe om nog efficiënter te werken. Door de koppelingen met andere toepassingen, kunnen bv. ook bankgegevens automatisch opgehaald worden. Een sterke plus voor wie heel wat verrichtingen doet op een kwartaal! En dat verschil merkt u natuurlijk ook aan uw factuur.

Vragen bij een specifieke factuur of document? Niet zeker of je nu wel of niet juist gefactureerd hebt? Met slechts enkele muisklikken komt je vraag bij ons terecht. Zo kunnen we snel en duidelijk je vraag bekijken en beantwoorden.

 

Ook zin om met Yuki te beginnen werken?

Kom langs voor een gesprek >>

Meer items
Meet Yuki, onze nieuwe partner!

Meet Yuki, onze nieuwe partner!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x