MENTORING & BEGELEIDING

Missie en visie op scherp stellen

Als ondernemer maakt u dagelijks keuzes, van kleine zaken tot fundamentele beslissingen, en houdt u 10 bordjes tegelijkertijd in de lucht. Diensten, producten, leveranciers, personeel, marketing, sales, klanten, administratie, boekhouding… elke schakel in het proces is belangrijk. Kan u de hoofdlijnen nog van de bijzaken onderscheiden? En wat met uw toekomstvisie, groei, innovatie, concurrentie en fiscale optimalisatie?

>> Fiscadvies kent de dagelijkse realiteit van ondernemen en stelt zich op als mentor om zelfstandigen en kmo’s te begeleiden doorheen elke stap van het ondernemerschap.

Waarvoor mag u Fiscadvies bellen?

  • Nieuwe ideeën en projecten pitchen (haalbaarheidsstudie)

  • (her)uitwerken van een helder businessplan (groei, change, optimalisatie)

  • (her)ontdekken van uw ondernemerspassie

  • Persoonlijk advies: van ondernemers voor ondernemers

  • Overlaten van onderneming, uitbreiding, verandering marktpositie

  • Beantwoorden van startersvragen, stappenplan voor starters

  • Optimalisatie en digitalisering van uw boekhouding

  • Juridisch en fiscaal advies volgens wettelijke normen

>> Tijdens inspirerende babbels en strategisch denkwerk stimuleren we out-of-the-box denken. Met een actieve en resultaatgerichte mindset staan we onze klanten bij met raad en daad.

Betrouwbaar klankbord voor elke ondernemer

Fiscadvies stapt figuurlijk in uw bedrijf en exploreert uw vragen, mogelijke opportuniteiten en moeilijke momenten. We wisselen kennis en expertise uit en zijn een stevige ruggensteun om stap voor stap te werken aan de toekomst van uw organisatie. Als mooie surplus bundelen we onze krachten met ons uitgebreid netwerk zodat u kan sparren of partnerships uitbouwen met collega-ondernemers. Klinkt als een plan?

>> Fiscadvies is een boekhoudkantoor met een drive en wij willen diezelfde passie en ondernemerszin overbrengen naar onze bestaande én nieuwe klanten.


Kan uw onderneming een business boost gebruiken?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

Meer items
MENTORING & BEGELEIDING

MENTORING & BEGELEIDING

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x