JURIDISCH & FISCAAL ADVIES

Inhouse fiscale en juridische expertise

Vennootschapsadviesbureau Fiscadvies werkt een juridische en fiscale strategie uit voor doorstarters, scale-ups, kmo’s en vzw’s. Onze juridische en fiscale experts hebben een scherp inzicht in de rechten, plichten en opportuniteiten van uw ondernemingsvorm. Elk juridisch vraagstuk wordt efficiënt opgelost. Hoe? Onze fiscalisten denken twee stappen vooruit en werpen een realistische blik op de financiële toekomst van uw organisatie.

>> Juridisch en fiscaal advies, klinkt als droge materie? Helemaal niet. U mag vertrouwen op onze knowhow om uw onderneming op een proactieve manier te ondersteunen.

Waarvoor mag u fiscaal expert Fiscadvies bellen?

  • Aangifte, verbeteren, herstructureren van belasting (vennootschapsbelasting)
  • Indienen btw-formaliteiten, begeleiden btw-controles
  • Bijstand bij fiscale controles en procedures
  • Fiscale analyse en afsluiten van de jaarrekening
  • Advies verlenen rond vermogens- en successieplanning
  • Haalbaarheidsstudie overname, stopzetting en faillissement
  • Screening fiscale gezondheid vennootschappen
  • Opstellen diverse contracten (huurovereenkomst, partnerships…)
  • Internationale fiscaliteit

>> Fiscadvies ondersteunt u op verschillende niveaus binnen uw onderneming. Communiceren met uw juridische afdeling? Afstemmen met uw fiscaal medewerker? Graag.

Globale vennootschapsondersteuning

Fiscadvies groeide de voorbij jaren uit tot een gerenommeerd fiscaal kantoor met sterke insights en skills. In samenwerking met ons partnernetwerk, overstijgen we de klassieke boekhoudtaken en staan we garant voor globale vennootschapsondersteuning, zowel fiscaal als juridisch. Onze adviseurs organiseren op systematische basis feedbacksessies waarin we klare taal spreken. Samen werken we een gebalanceerde langetermijnvisie uit en gaan we voor krachtige en onderbouwde fiscale en juridische beslissingen.

>> Om u doelgericht bij te staan, volgt Fiscadvies de fiscale en juridische actualiteit op de voet. Daarnaast bestaat ons team uit talenten met veel expertise en ervaring.


Een businesspartner met een actuele kennis van wetgeving en fiscaliteit?

Contacteer onze juristen en fiscalisten

Meer items
JURIDISCH & FISCAAL ADVIES

JURIDISCH & FISCAAL ADVIES

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x