DIGITAAL LOKET BOEKHOUDING

Boekhouding van de nieuwe generatie

Fiscadvies is een innovatief boekhoudkantoor in Leuven met de focus op de toekomst van uw bedrijf. Om onze dienstverlening te optimaliseren en tijd en geld te besparen, hebben wij geïnvesteerd in een online boekhoudprogramma van Yuki, een veilige internettoepassing, waardoor we betrouwbaar kunnen samenwerken met onze klanten. Een digitale boekhouding is een logische evolutie en daarom zetten we deze stap samen met u. 

>> Fiscadvies digitaliseert de documentenstoom van inkomende en uitgaande facturen, maar blijft uiteraard verantwoordelijk voor de volledige boekhouding van uw onderneming.

Hoe gaat een digitale boekhouding in z’n werk?

STAP 1 │ Digitaliseer uw gegevens

Scan uw documenten, inkomende en uitgaande facturen zodat u ze eenvoudig kan uploaden naar ons online boekhoudplatform. Krijgt u een factuur per mail doorgestuurd? Dan kan u met één druk op de knop deze factuur opladen. Bent u hiermee niet vertrouwd? Geen probleem! Bezorg ons uw papieren en onze medewerkers nemen deze taak met plezier van u over.

STAP 2 │ Digitale dossierkast 

De slimme boekhoudsoftware van Yuki analyseert en verwerkt uw ingevoerde data waardoor alles automatisch ingeboekt wordt. Fiscadvies houdt de touwtjes stevig in handen en is verantwoordelijk voor een grondige check-up via een online beheermodule.

STAP 3 │ Raadpleeg uw cijfers waar en wanneer u wil

Tablet, laptop, computer of smartphone? Uw online boekhouding is altijd beschikbaar, 24/24 en 7/7 up-to-date. Log in met uw persoonlijke account en u krijgt in één oogopslag een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven. Rapporten, statistieken of prognoses maken? Alles kan!

Waarom kiest Fiscadvies voor een digitale boekhouding?

  • Gebruiksvriendelijk en sterk beveiligd systeem

  • Online facturatie en projectadministratie 

  • Heldere en uitgebreide rapportering

  • Continu overzicht van realtime bedrijfsprestaties zoals btw-aangifte of openstaande posten

  • Koppeling met toepassingen zoals Teamleader, Dropbox, Google Drive of een webshop

>> Fiscadvies heeft het systeem uitgebreid getest en goed bevonden en ook onze klanten zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid. Geen oneindige stapels papier meer dankzij deze online boekhouding die de processen in uw bedrijf automatiseert.


Uw boekhouding in digitale balans brengen?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

 

Meer items
DIGITAAL LOKET BOEKHOUDING

DIGITAAL LOKET BOEKHOUDING

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x