BOEKHOUDING

Toekomstgerichte en digitale boekhouding

Fullservice boekhoudkantoor Fiscadvies wordt gerund door 15 gedreven finance professionals in Leuven en Vilvoorde. Wij hebben de knowhow in huis om doorstarters, scale-ups, kmo’s en vzw’s te begeleiden op juridisch en fiscaal vlak. Het voeren van de boekhouding volgens de wettelijke normen, is onze sterkte die we 100 % digitaal uitvoeren. Deze werkwijze biedt ruimte voor persoonlijk advies waarin we ruimere businessoptimalisaties aanreiken, toelichten en installeren. We starten steeds bij de cijfers, maar denken absoluut verder.

>> Fiscadvies assisteert u meer dan de traditionele accountant. Wij combineren een sluitende boekhouding met een business state of mind. Accounting als startpunt van uw toekomst. 

Waarvoor mag u boekhoudkantoor Fiscadvies bellen?

  • Automatisering boekhouding opstarten en begeleiden 
  • Resultatenberekening en jaarrekening opmaken, toelichten en publiceren
  • Boekhouding volgens wettelijke richtlijnen (inboeken facturen, onkosten, bankafschriften…)
  • Loonadministratie, btw-administratie
  • Financiële prognoses, budgetten opstellen en verdedigen 
  • Documenten algemene vergadering samenstellen
  • Bijstand en advies bij periodieke btw-aangiftes, Intrastat-aangiftes
  • Administratie (inschrijving KBO, vergunning aanvragen, btw-nummer aanvragen…)

>> Onze experts doen meer dan facturen inboeken en belastingaangiften indienen. Wij garanderen evenzeer de administratieve organisatie en kwaliteitsbewaking van uw boekhouding.

Standaard slim ondernemen 

Wij kennen ons klantenportfolio door en door en bieden middelgrote en grote vennootschappen allround business support met partners en platformen die perfect aansluiten bij hun ondernemingsnoden. Fiscadvies gelooft in slim ondernemen en boekt alles optimaal in onder de juiste kostenposten zodat we uw financiële balans in balans brengen. Uw boekhouding nauwgezet opvolgen? Check. Op regelmatige basis constructief overleggen? Double check. 

>> Fiscadvies zet stevig in op innovatie en werkt hiervoor met een ruim arsenaal aan businesstools. Zo krijgt u op elk moment een realtime overzicht van uw boekhoudkundige data.


Een bedrijfsboekhouding die in balans is?

Meer items
BOEKHOUDING

BOEKHOUDING

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x