BOEKHOUDING

Boekhouding met zin in de toekomst

Fiscadvies is een full service boekhoudkantoor in Leuven met meer dan 10 gedreven medewerkers. Wij hebben de kennis en expertise in huis om starters, ambitieuze zelfstandigen, gedreven kmo’s, vzw’s, vennootschappen en vrije beroepsbeoefenaars te begeleiden op juridisch en fiscaal vlak. Door in te zetten op de digitalisering van uw boekhouding besparen we tijd en geld. Wij verwerken uw boekhoudkundige gegevens volgens wettelijke normen, interpreteren cijfers en geven gericht advies.

>> Klinkt stoffig? Helemaal niet! Wij zetten actief in op digitalisering, maken tijd en ruimte voor persoonlijk advies én we vinden uw cijfers ontzettend boeiend.

Waarvoor mag u boekhoudkantoor Fiscadvies bellen?

  • Automatisering boekhouding opstarten en begeleiden (Yuki)

  • Resultatenberekening en jaarrekening opmaken, toelichten en publiceren

  • Boekhouding volgens wettelijke richtlijnen (inboeken facturen, onkosten, bankafschriften…)

  • Loonadministratie, btw administratie

  • Financiële prognoses, budgetten opstellen en verdedigen 

  • Documenten algemene vergadering samenstellen

  • Bijstand en advies bij periodieke btw-aangiftesIntrastat-aangiftes

  • Administratie (inschrijving KBO, vergunning aanvragen, BTW nummer aanvragen…)

>> Onze experts doen zoveel meer dan enkel facturen inboeken en belastingaangiften indienen. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor de administratieve organisatie en kwaliteitsbewaking van uw boekhouding.

Onze dossiers hebben geen nummers maar namen 

Wij kennen onze klanten, luisteren naar uw vragen en werken een boekhoudsysteem uit dat perfect aansluit bij de noden van uw onderneming. We houden van slim ondernemen en boeken alles optimaal in onder de juiste kostenposten zodat we uw balans in balans brengen. Fiscadvies volgt uw boekhouding nauwgezet op en organiseert op systematische basis constructieve overlegmomenten.

>> Fiscadvies zet stevig in op innovatie en verwerkt elk document op een geautomatiseerde manier via het digitaal boekhoudplatform Clearfacts. Zo krijgt u op elk moment een realtime overzicht van uw boekhoudkundige data.


Klaar voor een boekhouding in balans?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

Meer items
BOEKHOUDING

BOEKHOUDING

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x