1 jaar Fiscadvies bos!

Fiscadvies bedrijfsbos 1 jaar! 

1 jaar geleden staken we onder leiding van Forest Fwd als team, samen met klanten, familie en vrienden, de spade in de grond in Tielt-Winge. We legden de eerste hand aan ons Fiscadvies bedrijfsbos.

Nu 1 jaar later nodigt Fiscadvies jullie heel graag uit om de groei van ons bos te aanschouwen en samen te genieten van de natuur. Na een gegidste wandeling in en rond ons bedrijfsbos genieten we samen van een gezellige receptie (denk vuurkorf, lichtjes, warme choco, "the works"  ).  Wij vinden het niet alleen belangrijk te investeren in onze natuur, maar ook in een duurzame relatie met onze klanten. Daarom willen wij van deze gelegenheid namelijk ook gebruik maken om jullie als klant te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar.

Praktisch:

●    Datum & Tijdstip: vrijdag 18 november 16u

●    Planning:
16u - 16u15 ontvangst
16u15 - 17u45 gegidste wandeling
17u45 - 19u receptie

●    Locatie: Tielt-Winge, Bergveld 

●    Parking: er kan op een reglementaire wijze geparkeerd worden in de Kerkstraat (Meensel-Kiezegem) in de omgeving van het huisnummer 34. De toegang naar Bergveld (plaats van bebossing) betreft een private weg van het huisnummer 34. Op deze private weg kan je niet parkeren. Deelnemers begeven zich vanop de openbare weg te voet naar de bebossingsplaats. 

De eerste 10 inschrijvingen ontvangen van ons een Opmerkelijk geschenk!

Belangrijk: We rekenen een no show fee aan van 20 euro, de opbrengst hiervan wordt integraal geschonken aan Natuurpunt.  

Wij kijken er ongelofelijk naar uit jullie te mogen verwelkomen! Ben jij er ook bij? 


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
1 jaar Fiscadvies bos!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x