CONSULTANCY

Fiscaliteit op maat

Wanneer is het opportuun om een vennootschap over te nemen? Kan u vandaag investeren in uw vermogen van morgen? Bent u in het buitenland onderworpen aan dezelfde belastingplicht als in België? Fiscaal consultant Fiscadvies schept klaarheid in het doolhof van fiscale rechten, plichten en kansen. Dankzij een grondige screening van uw case geven we een persoonlijk advies dat verder reikt dan de courante fiscale optimalisaties. Ons fiscaal-juridisch consultancyteam benadert fiscaliteit in haar totaliteit opdat u een mooi rendement behaalt.

Een greep uit onze consultancytrajecten fiscaliteit …

1 | Fiscale optimalisatie vennootschap

Als bestuurder zet u alles op alles om de toekomst van uw vennootschap te waarborgen. Maar haalt u vandaag werkelijk het onderste uit de kan? Fiscadvies werpt een fiscaal licht op uw bedrijf en informeert u in een sfeer van vertrouwen over de fiscale optimalisaties die u kan doorvoeren. Van personeel aanwerven, over auteursrechten toekennen en dividenden uitkeren, tot herstructureringen doorvoeren. Ons fiscaal plan is 100 % op maat van uw business en 100 % in lijn met het actuele vennootschapsrecht.

>> Fiscadvies stelt u nu slimme bedrijfsuitgaven voor, die uw vennootschap later doen floreren. 

2 | Vermogensplanning

U weet dat successieplanning verdergaat dan het neerpennen en neerleggen van uw testament bij een notaris. Fiscadvies helpt u om uw professioneel en persoonlijk vermogen uit te bouwen en te beschermen zodanig dat u en uw nabestaanden er de vruchten van plukken. Vastgoed, aandelen, pensioenvoorzieningen en beleggingen zijn maar enkele van de vele facetten die we grondig voor u onderzoeken en bevattelijk toelichten. U ontvangt een allesomvattend vermogensplan dat u alleen of met onze fiscaal-juridische bijstand kan uitrollen.

>> Met Fiscadvies aan uw zijde geeft u uw successie gericht vorm. Estate planning met effect voor uw erfgenamen.

3 | Internationale fiscaliteit

Lonkt het buitenland voor uw bedrijf of gezin? Fiscadvies is uw compagnon de route. Sociale zekerheid kan immers bijzonder complex zijn als u in een ander land wil wonen of werken. Fiscadvies mist geen enkele tendens of wetswijziging in internationale fiscaliteit. We onderzoeken snel en accuraat welke belastingverplichtingen en/of -voordelen er van toepassing zijn op uw unieke situatie. Onze adviesverlening richt zich ertoe u om uw buitenlands avontuur rechtmatig en zorgeloos te laten aanvatten.

>> Onze consultancy internationale fiscaliteit is allesomvattend. Zo bieden wij u rechtszekerheid, ongeacht het grondgebied waarop u zich bevindt.


Een objectief en begaan fiscalist inschakelen voor uw optimalisaties?

Bespreek uw casus met Fiscadvies

CONSULTANCY

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x