BOEKHOUDKANTOOR WEZEMAAL

Bent u op zoek naar een boekhouder in de buurt? Wilt u uw kmo of vzw laten bijstaan door een ervaren accountant? Welkom bij Fiscadvies! Full-service boekhoudkantoor uit Leuven dat uw boekhouding tot in het kleinste detail doet kloppen en u erover informeert in klare taal. Onze dienstverlening aan ondernemers gaat verder dan een louter cijfermatige aanpak, we zetten maximaal in op een allround en persoonlijke begeleiding. Samen zetten we uw ondernemerschap kracht bij.

Boekhoudkantoor Wezemaal gezocht? Wie Fiscadvies onder de arm neemt, kan rekenen op een stipte boekhouding door een vast dossierbeheerder met kennis van zaken.

Waarvoor mag u Fiscadvies bellen?

Ons boekhoudingskantoor steekt de schouders onder uw vennootschap dankzij …

  • Automatisering boekhouding opstarten, digitaal boekhouden begeleiden
  • Resultatenberekening en jaarrekening opmaken, toelichten en publiceren
  • Boekhouding volgens de huidige wettelijke richtlijnen (inboeken aankoopfacturen, verwerken verkoopfacturen, onkosten, bankafschriften, …)
  • Loonadministratie, btw-administratie
  • Financiële prognoses, budgetten opstellen en verdedigen
  • Balansen opstellen, balansen toelichten
  • Maandafsluiting, kwartaalafsluiting, jaarafsluiting, versnelde afsluiting van uw boekhouding
  • Documenten algemene vergadering samenstellen
  • Bijstand en advies bij periodieke btw-aangiftes, Intrastat-aangiftes
  • Administratie (inschrijving KBO, vergunning aanvragen, btw-nummer aanvragen, …)

Een beroep doen op Fiscadvies voor de boekhouding van uw bruisende business? Let’s talk!

Onze dossierbeheerders zetten financiële gegevens en cijfers om in fiscaal en boekhoudkundig advies op maat. Onderbouwd, bevattelijk én toekomstgericht!

Wie kan Fiscadvies inschakelen?

Ons boekhoudkantoor ondersteunt een ruime waaier aan ondernemingen in de regio Wezemaal. We focussen ons op ondernemers met een gezonde groeimentaliteit. Niet echt op starters en bijberoepers. Wel op kmo’s en vzw’s die een knap trackrecord op zak hebben en nu op de uitkijk zijn naar zowel een vast boekhoudkantoor, als een innovatief sparringpartner.

Voor kleine ondernemingen

Naarmate een onderneming groeit, neemt de complexiteit van de boekhouding toe. Fiscadvies wijst doorstarters, scale-ups en andere kleine ondernemingen een vaste dossierbeheerder toe, waardoor ze zich terug kunnen toeleggen op hun kerntaken. Wij boeken aankoop- en verkoopfacturen, bespreken tussentijdse balansen, geven vennootschaps- en personenbelasting aan, … Daarnaast helpen wij om valkuilen te omzeilen, om kansen te grijpen en om ondernemingen verder uit te bouwen. Hoe we dat concreet doen? Kapitaalrondes organiseren, adviesgroepen samenstellen, extra verzekeringen afsluiten, algemene voorwaarden actualiseren, herstructurering of overnames begeleiden, … 

Van boekhouding als bottleneck, naar boekhouding als businessopportuniteit. Daarvoor engageren we ons voor bij Fiscadvies.

Voor grote ondernemingen

Dankzij een uitgebreide vennootschapsexpertise staan wij toonaangevende ondernemingen bij met een full-service dienstverlening. Fiscadvies staat in voor uw digitale boekhouding en bedrijfsrapportering, maar denkt bovenal actief mee na over businessontwikkelingen. Als boekhoudkantoor Wezemaal verzekeren we u dat de cijfers kloppen, als sparringpartner laten we de cijfers spreken. Ze zijn hét onderwerp van uw toekomstplannen, die we graag samen met u uitrollen. Financieel, fiscaal en juridisch. In binnen- en buitenland. On- en offline.

Voor vzw’s

Een externe boekhouder is niet verplicht voor vzw’s. Toch is het cruciaal dat er ook in social profit voldoende aandacht en tijd geschonken wordt aan de opstart, onkosten, opbrengsten, opstelling van de jaarrekening, … van de vereniging. Want ook vzw’s zijn onderworpen aan tal van verplichtingen op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Fiscadvies vult jarenlange ervaring accountancy support voor vzw’s aan met een actuele kennis van fiscaliteit en wetgeving.  

Fiscadvies combineert een sluitende boekhouding met een toekomstgerichte mindset. Uw cijfers van vandaag, tekenen de krijtlijnen van morgen.

Wie is Fiscadvies?

Boekhoudkantoor Fiscadvies wordt sinds 2018 gerund door onderneemster Carla Van Corenland. Vanuit Vilvoorde en Wilsele (vlakbij Leuven) ondersteunt een toegankelijk en tof team van finance experts gedreven ondernemers. We zijn een full-service adviesbureau dat een secure allround boekhouding voert met een persoonlijke toets. De bedrijfsboekhouding? Ons vertrekpunt! Maar we geven ook juridisch en fiscaal advies, begeleiden ambitieuze bestuurders bij hun droom en assisteren op consultancybasis bij fiscale optimalisaties. Ons kantoor engageert zich dagelijks voor accuraat en persoonlijk advies mét impact op lange termijn.

Een goede klik met uw accountant is een must. Wilt u kennismaken met Fiscadvies, boekhoudkantoor in Wezemaal? Met plezier! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x