BOEKHOUDKANTOOR HERENT

Zoekt u een boekhouder in de buurt van Herent, Winksele of Veltem-Beisem? Wilt u uw kmo of vzw laten bijstaan door een accountant met verschillende jaren ervaring op de teller? Welkom bij Fiscadvies! Full-service boekhoudkantoor uit Leuven dat uw boekhouding tot in het kleinste detail doet kloppen en u erover informeert in duidelijke taal. Onze dienstverlening gaat verder dan een louter cijfermatige aanpak, we zetten maximaal in op een allround en persoonlijke begeleiding van ondernemers. Samen zetten we uw ondernemerschap kracht bij.

Boekhoudkantoor Herent gezocht? Bij Fiscadvies biedt een vast dossierbeheerder met kennis van zaken u een stipte boekhouding.

Waarvoor mag u Fiscadvies contacteren?

Ons boekhoudingskantoor assisteert uw vennootschap via …

  • Automatisering boekhouding opstarten, digitaal boekhouden begeleiden
  • Resultatenberekening en jaarrekening opmaken, toelichten en publiceren
  • Boekhouding volgens de huidige wettelijke richtlijnen (inboeken aankoopfacturen, verwerken verkoopfacturen, onkosten, bankafschriften, …)
  • Loonadministratie, btw-administratie
  • Financiële prognoses, budgetten opstellen en verdedigen
  • Balansen opstellen, balansen toelichten
  • Maandafsluiting, kwartaalafsluiting, jaarafsluiting, versnelde afsluiting van uw boekhouding
  • Documenten algemene vergadering samenstellen
  • Bijstand en advies bij periodieke btw-aangiftes, Intrastat-aangiftes
  • Administratie (inschrijving KBO, vergunning aanvragen, btw-nummer aanvragen, …)

Een beroep doen op Fiscadvies voor een of meerdere van bovenstaande boekhoudkundige taken? Neem gerust contact op, dan kunnen we kennismaken.

Onze dossierbeheerders maken de vertaalslag van financiële gegevens en cijfers naar fiscaal en boekhoudkundig advies op maat. Onderbouwd, bevattelijk én toekomstgericht!

Wie kan Fiscadvies inschakelen?

Ons boekhoudkantoor bedient een ruime waaier aan ondernemingen in de regio Herent. We richten ons voornamelijk op ondernemers met een gezonde groeimentaliteit. Niet zozeer op starters en bijberoepers. Wel op kmo’s en vzw’s die een knap trackrecord op zak hebben en nu op de uitkijk zijn naar zowel een vast boekhoudkantoor, als een innovatief sparringpartner.

Voor kleine ondernemingen

Naarmate een onderneming groeit, neemt de complexiteit van de boekhouding toe. Fiscadvies wijst doorstarters, scale-ups en andere kleine ondernemingen een vaste dossierbeheerder toe, waardoor ze zich terug kunnen toeleggen op hun kerntaken. Wij boeken aankoop- en verkoopfacturen, bespreken tussentijdse balansen, geven vennootschaps- en personenbelasting aan, … Daarnaast helpen wij om valkuilen te omzeilen, om kansen te grijpen en om ondernemingen verder uit te bouwen. Hoe we dat concreet doen? Kapitaalrondes organiseren, adviesgroepen samenstellen, extra verzekeringen afsluiten, algemene voorwaarden actualiseren, herstructurering of overnames begeleiden, … 

Van boekhouding als bottleneck, naar boekhouding als businessopportuniteit. Daarvoor engageren we ons voor bij Fiscadvies.

Voor grote ondernemingen

Dankzij een uitgebreide vennootschapsexpertise staan wij toonaangevende ondernemingen bij met een full-service dienstverlening. Fiscadvies staat in voor uw digitale boekhouding en bedrijfsrapportering, maar denkt bovenal actief mee na over businessontwikkelingen. Als boekhoudkantoor Herent verzekeren we u dat de cijfers kloppen, als sparringpartner laten we de cijfers spreken. Ze zijn hét onderwerp van uw toekomstplannen, die we graag samen met u uitrollen. Financieel, fiscaal en juridisch. In binnen- en buitenland. On- en offline.

Voor vzw’s

Een externe boekhouder is niet verplicht voor vzw’s. Toch is het belangrijk dat er ook in social profit voldoende aandacht en tijd geschonken wordt aan de opstart, onkosten, opbrengsten, opstelling van de jaarrekening, … van de vereniging. Want ook vzw’s zijn onderworpen aan tal van verplichtingen (boekhoudkundig en fiscaal). Fiscadvies vult jarenlange ervaring accountancy support voor vzw’s aan met een actuele kennis van fiscaliteit en wetgeving.  

Fiscadvies combineert een sluitende boekhouding met een toekomstgerichte mindset. Uw cijfers van vandaag? Die tekenen de krijtlijnen van morgen.

Wie is Fiscadvies?

Boekhoudkantoor Fiscadvies wordt sinds 2018 gerund door onderneemster Carla Van Corenland. Vanuit Vilvoorde en Wilsele (vlakbij Leuven) ondersteunt een knap kernteam van finance experts gedreven ondernemers. We zijn een full-service adviesbureau dat een secure allround boekhouding voert met een persoonlijke toets. De bedrijfsboekhouding is steeds ons vertrekpunt, maar we geven ook juridisch en fiscaal advies, begeleiden ambitieuze bestuurders bij hun droom en assisteren op consultancybasis bij fiscale optimalisaties. Ons bruisend kantoor zet zich dagelijks in voor accuraat en persoonlijk advies mét impact op lange termijn.

Een goede klik met uw accountant is het ideale startpunt van een fijne samenwerking. Wilt u kennismaken met Fiscadvies, boekhoudkantoor in Herent? Wij zijn nieuwsgierig naar uw business.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x