15 juli 2021

#Zomertip: ontdek digitaal boekhouden en win tijd voor wat écht telt

Het is half juli. Terwijl de meeste mensen stress hebben om last-minute hun droomvakantie te plannen, verzamelt u als ondernemer in allerijl de bonnetjes van uw laatste tankbeurt, netwerklunch of telefoonrekening voor uw boekhouding. Zorgeloos de aangifte van het tweede kwartaal indienen, is niet aan elke ondernemer gegund. Wél aan de klanten van Fiscadvies. Dankzij digitaal boekhoudplatform Visma | Yuki kunnen wij volop inzetten op uw bedrijfstoekomst en fiscale optimalisaties.

Uw boekhouding met Visma | Yuki

De zomer is hét ideale moment om uw boekhouding te optimaliseren. Tenminste als u volgend kwartaal geen stress wil ervaren tijdens de aangifte. De traditionele boekhoudaanpak is stilaan uit den boze. Elke factuur afzonderlijk afdrukken, verzamelen en aan uw boekhouder bezorgen die ze dan manueel weer ingeeft in een boekhoudsysteem? Dat kan efficiënter!

Met boekhoudplatform Visma | Yuki gaat het allemaal veel vlotter. Zowel voor u als ondernemer als voor uw fiscaal expert bij Fiscadvies. Op een handig dashboard hebt u via uw computer, tablet of smartphone altijd toegang tot uw cijfers, kosten en openstaande facturen. Visma | Yuki kan facturen automatisch inboeken waardoor er minder kans is op fouten. Troef? Het programma is voorzien van een kwaliteitsmonitor die de volledigheid en correctheid van uw boekhouding garandeert.

Maatwerk voor uw onderneming

Elke onderneming is anders en dat is best ook het geval voor de bijhorende ondernemersboekhouding. Daarom zetten wij met Visma | Yuki in op maatwerk. Laadt u graag rechtstreeks documenten in op het boekhoudplatform of verkiest u ze via een vast e-mailadres automatisch op te laden? Bij ons kiest u als klant uw favoriete methode. Ja, uw boekhouding automatiseren kost in eerste instantie een zekere inspanning. Gelukkig is een automatisatie op langere termijn een ware win-win.

Meer tijd voor fiscale optimalisaties

Eigenlijk heeft een managementvennootschap geen goede boekhouder nodig, maar wel een vakkundige fiscalist. Door uw administratie te vereenvoudigen, komt er kostbare tijd vrij. Tijd die ons team aan experten bij Fiscadvies maximaal kan inzetten op wat er echt toe doet. Er komt zo bijvoorbeeld meer ruimte vrij om fiscale optimalisaties, zoals successieplanning, te onderzoeken en door te voeren.

Uw boekhouding vereenvoudigen met behulp van een betrokken accountancykantoor?

Meer items
#Zomertip: ontdek digitaal boekhouden en win tijd voor wat écht telt

#Zomertip: ontdek digitaal boekhouden en win tijd voor wat écht telt

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x