Voor mij een tournée sabbaticale


Het is zover en iedereen mag het weten: vanaf donderdag 1 februari om 8u om precies te zijn, start ook ik met een tournée.  Geen minérale - want die heb ik zonet achter de rug - maar wel een sabbaticale.  Voor de taalpuritein die aanstoot neemt aan deze schrijffout: een beetje dichterlijke vrijheid kan mijn inziens nooit echt kwaad. 

To the point nu.  Wat betekent die sabbatical voor mij?

In 2018 blaast Fiscadvies vol trots 10 kaarsjes uit. Zoals u misschien weet, hebben we ondertussen ook een kantoor in Officenter Vilvoorde, waar hoe langer hoe meer ondernemingen de weg vinden naar onze diensten. Deze uitbreiding moet uiteraard van dichtbij opgevolgd worden om te zorgen dat Fiscadvies stabiel kan blijven groeien. Om dit proces vlot te laten verlopen, geef ik de operationele leiding van het kantoor Leuven vanaf 1 februari over aan mijn medewerkster Annick Jeanty

Klantgerichtheid en proactieve dienstverlening

Met dit tienjarig bestaan en de sterke groei van de afgelopen jaren, is ook het moment aangebroken om ernstig na te denken over de koers die gevolgd moet worden. Hoe zorgen we ervoor dat Fiscadvies een future-proof organisatie is en blijft? Hoe spelen we in op de nieuwe digitale opportuniteiten die zich aandienen – en welke benutten we dan? Hoe zorgen we dat we nog klantgerichter worden en nog meer inzetten op proactieve dienstverlening?

Om dit soort vragen te beantwoorden, helpt het vaak om even afstand te nemen en met een nuchtere blik naar de uitdagingen te kijken. Je merkt dan immers zaken op die je niet of moeilijk ziet als je er middenin zit.

Werken aan Fiscadvies

Om te werken aan Fiscadvies i.p.v. in Fiscadvies, heb ik dus besloten om in de maand februari een mini-sabbatical in te lassen.

Voilà.  Wordt vervolgd.  Want mijn ervaringen - good or bad - deel ik graag met u.  Het motto vandaag op mijn Yogi-thee-papiertje luidde immers zeer toepasselijk:  Share your strengths, not your weaknesses!

Meer items
Voor mij een tournée sabbaticale

Voor mij een tournée sabbaticale

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x