18 augustus 2021

Klant aan het woord: Salt & Sweet Bakery

Begin deze maand verhuisde Fiscadvies naar Wilsele. Of we dat deden voor de vloergebakken broden en artisanale koffiekoeken van Salt & Sweet Bakery laten we in het midden ... Wel kunnen we prijsgeven dat we al meer dan vijf jaar de vaste boekhouder zijn van het ondernemerskoppel achter de warme bakkerij, Jimmy De Troy en Riet Valckx. Naast boekhoudkundige ondersteuning, begeleiden we het ambitieuze duo ook bij investeringen en fiscale vragen. Lees de getuigenis van de bakker met een businessmindset.

Uitdaging: één betrokken boekhoudkantoor voor twee bedrijven

Jimmy De Troy: “De kern van Salt & Sweet Bakery is brood en patisserie bakken volgens oerdegelijke, ambachtelijke recepten. Toen de bakkerij de omschakeling van een eenmanszaak naar een vennootschap zou maken, startten we de zoektocht naar een boekhoudkantoor dat net als wij inzet op vakmanschap en betrokkenheid. We kwamen uit bij Fiscadvies via de massagestudio en yogalessen van Riet, RV Energy. Voor de bijhorende boekhouding rekende ze al jaren op de ondersteuning van Carla, die ze had leren kennen tijdens een netwerkvergadering in Leuven. Fiscadvies sprong al vroeg op de digitale trein, wat resulteerde in een stipte en secure boekhouding. Bovendien genoot Riet van ondernemersadvies op maat. Een logische keuze dus om ook Fiscadvies in te schakelen voor de boekhouding van onze bakkerij. Sinds dat moment vormt de boekhouding geen last meer voor de zaak, maar een zegen.”

Aanpak: digitale en actuele boekhouding, dag in dag uit

Riet Valckx: “Er zijn concullega’s die blij zijn dat ze de boekhouding uit handen kunnen geven aan een specialist. We hebben daarvoor veel begrip, want bij een eigen bedrijf runnen, komt nu eenmaal veel kijken. Zelf zijn wij eerder nieuwsgierige en betrokken ondernemers. Een opleiding volgen om het online boekhoudplatform helemaal in de vingers te krijgen? Check! Wij weten graag hoe we ervoor staan en dankzij digitaal boekhouden onder leiding van Fiscadvies kunnen we steeds inloggen en opvolgen, waar en wanneer we willen. Vroeger bracht Carla ons een bezoekje met de fysieke boekhouding onder de arm. Dat had absoluut zijn charmes en was reuzegezellig! Maar nu kunnen er geen papieren meer verloren gaan en moet niemand wachten op de fameuze map die terugkeert. Het is een troef dat de boekhouding steeds up-to-date en beschikbaar is voor iedereen die het aanbelangt.”

Resultaat: innovatieve sparringpartner met luisterend oor

Jimmy De Troy & Riet Valckx: “Sinds we klant zijn bij Fiscadvies komen we nooit meer voor verrassingen te staan. Het kantoor maakt er een speerpunt van om vinger aan de pols te houden. We verkiezen één vast aanspreekpunt, maar Carla kan onmogelijk haar hele klantenportfolio te woord staan. We zijn dan ook heel tevreden dat we samen de perfecte oplossing vonden. Voor de dagelijkse gang van zaken, documenten opvragen, administratie in orde brengen … kunnen we terecht bij onze vaste dossierbeheerder die Salt & Sweet Bakery nu supergoed kent. Voor investeringen vergelijken, omzet optimaliseren, personeelsvragen, … schuiven we samen met Carla aan tafel. Fiscadvies is meer dan een partner in boekhouding, ze zijn echt onze adviseur in het ondernemerschap. De som van een professionele boekhouding, persoonlijke adviesverlening en transparante prijszetting maakt dat we hen met plezier aanbevelen bij ondernemers in de buurt.”

Een accountancykantoor onder de arm nemen dat uw boekhouding digitaliseert? Een partner die uw onderneming helpt bij investeringen en tijdens groei? Meet Fiscadvies!

Meer items
Klant aan het woord: Salt & Sweet Bakery

Klant aan het woord: Salt & Sweet Bakery

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x