6 september 2021

Klant aan het woord: Elni

Uw boekhouder die verdwijnt met de noorderzon, pal voor de maandafsluiting én de vierde kwartaalafsluiting. Een complete nachtmerrie voor iedere ondernemer, de harde realiteit voor mompreneur Ellen Verstrepen ... In de zoektocht naar een accountancykantoor dat de koe bij de hoorns vat, klopte ze aan bij Fiscadvies. Lees hoe ze zich gesterkt voelt bij de financiële kant van haar bruisende zaak en het vrouwelijk ondernemerschap!

Uitdaging: onvolledige boekhouding, nakende deadlines

“Tien jaar geleden raakte ik gepassioneerd door kleur- en stijladvies. Ik geloof dat de juiste look je doet stralen. Maar ook omgekeerd: als je innerlijk meer zelfvertrouwen krijgt, straal je dat uiterlijk uit. Zo ontstond mijn business! Elni biedt mama’s een warm, intensief viermaandentraject met tips en tricks waardoor ze zich - innerlijk en uiterlijk - beter gaan voelen. Omdat ik een ramp met cijfers ben, gaf ik de boekhouding van mijn eigen zaak graag uit handen. Helaas schakelde ik geen betrouwbare boekhouder in. Ze maakte zware fouten en was plots onbereikbaar. Hoe ging ik dat oplossen? Omdat de deadline van de maandafsluiting en de vierde kwartaalafsluiting naderde, bleef ik niet bij de pakken zitten. Ik had veel goede dingen gehoord over Fiscadvies, dus besloot ik het erop te wagen. Carla ontving me eind 2020 en zag het helemaal zitten om mij boekhoudkundig te ondersteunen. Een enorme geruststelling!”

Aanpak: prioriteiten stellen en to do’s afvinken

“Elni riskeerde enkele boetes als ik niet tijdig de nodige documenten indiende. Gelukkig is Fiscadvies het gewend om onder hoge druk goed werk te leveren. Carla en haar medewerkers namen de lopende zaken over en vinkten alle openstaande punten af. Ik was mijn vertrouwen in ‘een goede boekhouder’ volledig kwijt. Fiscadvies heeft in het heetst van de strijd haar toegevoegde waarde voor mij als ondernemer bewezen. Terwijl ik zenuwachtig werd over de diverse deadlines, stelden zij weloverwogen de juiste prioriteiten. Al snel voelde ik dat ik een goede keuze had gemaakt door hen in te schakelen. Ik kreeg opnieuw de kans om mij met een gerust hart toe te leggen op de dagelijkse werking van mijn zaak. Love it!”

Resultaat: proactief en inspirerend accountant

“Toen ik een nieuw accountancykantoor zocht, vond ik het cruciaal dat het bureau een digitale mindset zou hebben. Ik hou ervan een actueel overzicht van mijn boekhouding te kunnen raadplegen via de computer en dat kan heel makkelijk dankzij de tools van Fiscadvies. Naast hun online werking ben ik ook helemaal te vinden voor hun zin voor innovatie. Mijn dossierbeheerder Barbara komt haar beloftes na, meer nog, ze reikt optimalisaties en antwoorden aan zonder dat ik haar vraag om iets te onderzoeken of vergelijken. Dat is tof! Daarbij komt dat zaakvoerster Carla altijd bereid is om te sparren en spreken over het runnen van een eigen zaak. Het is soms knokken om me te bewijzen als vrouwelijke onderneemster, maar dankzij Carla voel ik me gesterkt in mijn bedrijfsverhaal!”

Een accountancykantoor inschakelen dat uw boekhouding stevig beetgrijpt en slim structureert? Een boekhouder die gepassioneerd is door cijfers én ondernemerschap? Let’s meet!

Meer items
Klant aan het woord: Elni

Klant aan het woord: Elni

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x