21 juni 2021

Fiscadvies gaat fluïde!

Ik kan het amper geloven, maar het is eindelijk zover! Er komt een eind aan het tijdperk van 100 % telewerk. Hoe kunnen we dat beter vieren dan met de intrek in ons fonkelnieuw kantoor? Fiscadvies verhuist deze zomer van Heverlee naar Wilsele. Dat is niet ver in kilometers. Maar de switch in the way of working die we zullen maken … kan absoluut tellen! Mijn team en ik trekken resoluut de kaart van fluïde werken. Nieuwsgierig wat ik daarmee bedoel? Read on.

Carla Van Corenland is de drijvende kracht achter Fiscadvies. Van maandag tot vrijdag verleent ze als accountant en mentor eerstelijnsadvies aan klinkende kmo’s en vzw’s. In het weekend trekt deze straffe madam er het liefst op uit met haar man, dochters en honden. Onder het motto ‘sharing is caring’ deelt Carla via haar column treffende topics, trends en tips. Een inspiratie voor haar netwerk!

Het klassieke kantoor is niet meer

Landschapskantoor met alle computers op een rij, alle vingers op het klavier en alle collega’s tegelijkertijd op post? Think again! Die werkplekinrichting is, mede door de coronacrisis, verleden tijd. We hebben mogen ontdekken hoe hyperefficiënt telewerk is. Van een drukke ochtendspits op de baan, naar een haarscherpe focus in onze home offices. Een verademing … Maar wat heb ik het sociaal contact gemist. Mijn medewerkers rondom mij, die geven energie! Continu thuiswerken matcht niet met het bedrijfs-DNA van Fiscadvies. We versterken elkaar als we samenzijn. Het antwoord? Vanaf deze zomer werken we fluïde. Concreet combineren we af en toe werken op het Fiscadvies-kantoor in Wilsele met een stevige portie telewerk. De agenda bepaalt de werkplek. Sommige taken vragen immers opperste concentratie en die is er thuis, andere dossiers vereisen om de koppen fysiek bij elkaar te steken. Het nieuw kantoor speelt daar naadloos op in. Check!

Terug naar Wilsele, terug naar mijn roots

Ons met Fiscadvies vestigen in Wilsele-Putkapel, pal naast de kerktoren, is echt thuiskomen voor mij. Ik heb er een groot deel van mijn jeugd doorgebracht en heb niets dan goede herinneringen aan de bruisende Leuvense deelgemeente. Toen de opportuniteit zich voordeed om er een cascobedrijfsruimte te kopen, heb ik geen seconde getwijfeld. We bedienen al sinds 2008 lokale doorstarters, kmo’s en vzw’s en hopen dat binnenkort met een kantoor in Wilsele ook aan de andere rand van de stad te mogen doen. In de boekhouding duiken met het team, razend interessante businesscases met klanten bespreken en dan aan de overkant van de straat het veld in trekken voor een verkwikkende wandeling? Bring it on!

Meetingpoint voor klanten en collega’s

Een groot openingsfeest is voorlopig niet aan de orde. En eigenlijk past zo’n gefaseerde inhuldiging perfect bij ons concept. Ik beschouw het nieuwe kantoor als een trefpunt voor collega’s, klanten en connecties. Een hotspot waar er halt wordt gehouden, kennis wordt getankt om vervolgens vastberaden door te gaan. De inrichting is een realisatie van EFF3CT en ademt een en al inspiratie. Lange eettafel, cosy coffee corner, lichtrijke vergaderzaaltjes, … Het perfecte kader om dossiers te bespreken, interne opleidingen te houden, ondernemers te ontvangen en wie weet in de toekomst zelfs seminaries te organiseren. Ik begin bij het begin: mijn team alle troeven van het nieuw kantoor aan de lijven laten ondervinden. Daarna verwelkom ik u van harte. Deal? Tot binnenkort!

Zoekt u een boekhoudkantoor met juridisch-fiscale kennis én een personal touch?

Boekhoudkantoor Fiscadvies verhuist van Heverlee naar Wilsele. Het accountancykantoor trekt daarbij de kaart van fluïde werken.


Meer items
Fiscadvies gaat fluïde!

Fiscadvies gaat fluïde!

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x