28 juni 2021

Boekhoudkantoor plant bos

Van boekhouder naar boswachter? Nét niet. Al broedt team Fiscadvies wel op een groen plan. Achter de schermen bereiden we ons voor op de aanplanting van een eigen bos. Fiscalist, jurist, … iedereen draagt zijn steentje bij om ons duurzaam doel waar te maken. Lees verder en kom alles te weten over ons bedrijfsbos.

The Fiscadvies Forest

Omdat Fiscadvies een duurzame toekomst hoog in het vaandel draagt en de boog niet altijd gespannen kan staan, hebben we onszelf een ecologisch doel opgelegd. Vorig jaar deden we een duurzaamheidsoefening onder leiding van Axudo waarop we Forest Fwd leerden kennen. Het concept? Lever met uw bedrijf milieuvriendelijke inspanningen naar keuze en bouw in ruil aan extra natuur en bossen in Vlaanderen.

The Fiscadvies Force

Bij Fiscadvies vertaalt zich dat in iedere medewerker die maandelijks één uur iets duurzaams doet. Van zwerfvuil rapen en veganistisch kokerellen, tot fietsen naar de winkel en de tuin hommel-proof maken. Het leuke eraan is dat de collega’s baas zijn over hun maandelijkse targets! Aan motivatie is er zo geen gebrek. We verwachten in oktober ons bedrijfsbos te mogen aanplanten. Nog even geduld uitoefenen alvorens we het resultaat van onze inspanningen kunnen bewonderen … Intussen dragen we ons steentje bij tot een duurzame toekomst en dat doet deugd!

Een boekhoudkantoor inschakelen met een toekomstgerichte visie?

Meer items
Boekhoudkantoor plant bos

Boekhoudkantoor plant bos

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x