ABOUT US

Boekhoudkantoor met een passie

Carla Van Corenland, een straf ondernemerstalent, staat sinds 2008 aan het roer van haar eigen boekhoudkantoor in Leuven. Ze startte Fiscadvies met een goed gevulde rugzak met jaren ervaring, de juiste skills en competenties én een ambitieuze mindset om zoveel meer te betekenen voor een ondernemer dan klassiek documenten en facturen verwerken. Met een innovatieve aanpak, sterk strategisch denkwerk en een stevige dosis passie maakt Fiscadvies elke dag het verschil.

Boekhoudkantoor met een beleving

Een stoffig kantoor met stapels dossiers en kleurloze boekhouders? Niet bij Fiscadvies! 9 vinnige dames en 3 mannen (sorry voor het vrouwelijke geweld, Maarten, Joost en Caspar) staan voor, achter en naast onze klanten met juridisch en fiscaal advies. Met expertise, ervaring en knowhow als gouden driehoek zijn we een sparringpartner voor ambitieuze starters, kleine en middelgrote ondernemingen, vzw’s en vennootschappen in gans Vlaanderen.

Boekhoudkantoor met een allround service 

Fiscadvies is een boekhoudkantoor van de toekomst en zet 100% in op digitalisering zodat er meer tijd en ruimte vrijkomt voor persoonlijk advies. Wij vertalen uw cijfers, denken mee na over uw bedrijfsstrategie, stimuleren uw ondernemerschap en optimaliseren uw resultaten. We bouwen actief aan een community door opleidingen en workshops te organiseren rond relevante thema’s zodat we van mekaar kunnen leren en elkaars business laten groeien.


Meet & Greet het team van Fiscadvies >>
Meer over onze expertises >>

Heeft u een vraag voor Fiscadvies?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

 

ABOUT US

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x